laatste

prikbord

Geliefde Broeders en Zusters,

Zoals u wellicht al heeft vernomen gaan de eerder genoemde versoepelingen door.

Het verheugd ons daarom dat De Wijnrank, zoals eerder gezegd, vanaf Pinksteren, zondag 23 mei, de deuren weer opent.

Ook de Bidstond zal vanaf 26 mei en de Studieavonden vanaf 7 juni weer opgestart gaan worden.

De corona pandemie is nog niet voorbij. Nog steeds is het nodig om voorzichtig te werk gaan.

De gezondheid van een ieder is uiterst belangrijk en daarom willen wij ervoor zorgen dat een ieder goed beschermt is in de kerk.

Als gevolg daarvan hanteren wij nog steeds de volgende maatregelen:

1. Anderhalve meter afstand houden;

2. Handen wassen;

3. U draagt te allen tijden een mondkapje, behalve wanneer u plaatsneemt op uw zitplaats;

4. Geen handen schudden, niet knuffelen en niet zingen;

5. Indien u zich niet goed voelt, blijft u dan thuis en beluister de preek later in de week op ons YouTube kanaal;

6. Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel;

7. Er zal na de dienst geen koffie geserveerd worden, u wordt verzocht na de dienst de kerk te verlaten.

Bovenstaande geldt uiteraard tot nadere berichtgeving.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons contacteren via deze link:

Wij kijken ernaar uit om u weer te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

De Ouderraad van de Pinkstergemeente De Wijnrank