laatste

prikbord

Lieve Broeders en Zusters,

Zoals jullie weten wordt er door de gemeente wegens de situatie in Nederland betreffende Corona tot nadere berichtgeving al sinds vorig jaar geen fysieke bijeenkomsten meer georganiseerd.

De zondagsdienst is daarom iedere zondagochtend weer beschikbaar vanaf 08.00 uur op ons Youtube kanaal.

Het woord van onze broeder Azad staat in een afspeellijst getiteld ‘Nieuwste Zondagsdienst’.

In deze afspeellijst staat de prediking die gevolgd wordt door enkele liederen uitgekozen door onze zusters van de zangleiding (Dus er is altijd muziek na de prediking).

U gaat naar ons Youtube kanaal op onderstaande link:

Daar vindt u onze afspeellijsten, de preek van zondag vindt u in de afspeellijst getiteld ‘Nieuwste Zondagsdienst’.

PC

Op de pc verschijnt er ‘Nu afspelen’ als u er met uw muis op deze afspeellijst gaat staan.

Mobile

Op uw mobile of tablet als u op Nieuwste Zondagsdienst tikt komt u in een scherm met een rode knop. U klikt op de rode knop en de afspeellijst begint af te spelen.

Een gezegende dienst,

De Wijnrank

Contact

We zien er enorm naar uit om u te mogen ontmoeten. Bij verdere vragen of inlichtingen:

• YouTube Social  Icon
  • Google-Drive-icon